КЛУБ КАБАРЕ

КЛУБ КАБАРЕ

ул. Христо Белчев 12
София,
България
23.3214744
42.6934893
UserLikes
Име: КЛУБ КАБАРЕ
Адрес: София, ул. Христо Белчев 12
Телефони: text to imagetext to image
Уеб сайт: http://www.club-cabaret.net
E-mail: text to image
Отрасъл: Барове
Дейност:

Клуб

Ключови думи: клуб, бар, заведение, кабаре, латино
  • СЕДМИЧНА ПРОГРАМА ЧЕТВЪРТЪК

    KARAOKE PARTY
    Заповядайте отново на KARAOKE PARTY в CLUB CABARET всеки Четвъртък от 22:00 часа. Завръщаме се триумфално в нов състав и в нов ден. По-добри, по-различни и с повече песни. За всеки вкус има по нещо. Елате, вижте и повторете:))
  • СЕДМИЧНА ПРОГРАМА СЪБОТА

    DJ Party с DJ CHAVO
    Събота в 22:00 часа започва парти с DJ CHAVO, който ще ви предложи най-добрата селекция от най-новите и модерни парчета от всички стилове, в комбинация с незабравимите ретро хитове от 70` 80` 90` г.. Ще се насладите на перфекното звучене и лудия купон, който се завихря всяка събота вечер.
  • СЕДМИЧНА ПРОГРАМА СРЯДА

    Mall Staff Party
    Всяка сряда в клуб Кабаре се организира Mall Staff Party. Партито се прави за всички, които работят в моловете и тези, които искат да се запознаят с тях.За всеки персонал на даден магазин, ние ПОДАРЯВАМЕ за вашето добро настроение по една бутилка Бушмилс или бутилка Смирноф по избор....... ЗА ВСИЧКИ ВХОД СВОБОДЕН. Заповядайте на ВАШЕТО парти!!!
  • СЕДМИЧНА ПРОГРАМА ПЕТЪК

    DJ Party с DJ MISHO
    Петък -последният ден от работната седмица. Петък вечер - време за купон. От 22:00 часа DJ MISHO ще ви разтърси с най-новите клубни парчета и новите тенденции в съвременната музика, в комбинация с незабравимите ретро хитове от 70` 80` 90` г..
  • СЕДМИЧНА ПРОГРАМА ВТОРНИК

    RETRO PARTY
    Вторник в 22:00 часа започва RETRO PARTY с DJ CHAVO, който ще ви предложи най-добрата селекция от класическите хитове от 70 80 90`. Ще се насладите на перфекното звучене и лудия купон, който се завихря всяка вторник вечер.






 

Открийте ни в Google+